090211

Hej!

Idag är jag så trött och jag är så ledsen, gråter mycket mer nu igen... Vi kommer att orka men det är jobbigt...

Vaknar på natten och drömt att det här är en dröm. Man drömmer om att man har drömmar... Svårt att förklara.

Igår fick han en "krya-på-dig-hälsning" från idolerna Völunds Smed med deras autografer! Mikaelas och S har fixat det, helt underbart gjort av dem! Det är stort av bandet att hjälpa oss med att hjälpa Joakim tillbaka till ett normalt liv!

Dagens framsteg:
Joakim har även idag varit ute på äventyr. Han har haft sin dagliga träning i en helt ny lokal igen. Det är nyttigt för honom att få nya intryck men han blir helt slut av det. När han kom tillbaka sov han sött fast han hade besök. Det var hans underbara kompisar som var med honom på olyckan som hälsade på. Då sov Joakim... Schysst... Tur att det är så goa killar som förstår att han behöver massor med vila!

Idag har Mikaela varit ultraljud. Nu har de äntligen fått veta att det är ett friskt barn och att det bara är ett... Både på min och Mias sida finns det nämligen tvillingar så risken att de skulle få två barn på en gång är ganska stor... Vi ska bli morföräldrar den 24 juli!!! Längtar... Jättemycket!!!
Väntan på barnbarnet gör att allt är enklare att orka med!

Hälsningar
Pappa och make i en helt underbar familj

Kommentarer
Postat av: Annika Nilsson

Vi tänker mycket på er och vi tror på en ljus framtid för er alla. Ni är superduktiga kom ihåg det.Kul med bebisen som kommer i juli, våran Mikaela är född den 28:e så varför inte samma dag.

2009-02-11 @ 20:31:40
Postat av: Tanten i blå nätbrynja

Nästan rätt,Völund Smed ska det vara ;P

2009-02-11 @ 21:12:04
Postat av: eva

livet kan vara både neråt och uppåt,.men bakom molnen finns ju alltid en sol ,grattis till ett litet barn barn,.ska också bli mormor i juli,.ung fär samma tid,.ser fram så mycket mot det,. kram till er,.

2009-02-11 @ 21:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0