090217

Hej!

Idag har vi varit i kontakt med en helt fantastisk familj där en av personerna har råkat ut för ungefär samma skador som Joakim. Blev också skadad i en trafikolycka.

De var otroligt starka och det var så skönt att prata med dem och höra om deras väg fram till ett så normalt liv man kan få efter ett sånt trauma.

Idag arbetar personen!


Lite skumt är att de hade samma räddningsledare och samma ambulansförare...

Det är ett tecken, Joakim kommer också tillbaka!


Om ni läser bloggen:

Ni ska ha ett stort tack för att ni hjälpt oss och tog er tid för oss och berättade hur ni haft det. Det är svårt att förklara hur stor betydelse det har för oss att fått prata med er som varit i liknande situation. Samtalet var ovärderligt för oss.

Det finns änglar, överallt!


Idag har jag hjälpt Mikaela med lite småsaker så jag har bara varit hos Joakim ett par timmar idag.

Men jag har ju självklart förhört Mia om vad grabben gjort för framsteg idag.


Vi hade en keps med oss till Joakim idag. Alla som känner Joakim vet ju hur viktig kepsen är för honom.

När vi skulle ta med lite foton på Joakim till ett collage som en kusin och kompis gjort så letade vi efter fotografier på honom utan "kepa" för att visa vad han har för frisyr. Vi hittade ett kort, när han satt på en vattenskoter i Thailand... Han har keps på varenda kort vi har på honom. Till och med de foton vi tagit i Thailand.

När han vaknar sätter han först på sig kepsen sen musiken... Så viktig är "kepan"!


Dagens framsteg:

Tidigare har vi inte tänkt på det (det är så mycket som snurrar i huvudet på oss så vi glömt detta... och det grämer mig mycket!) men idag tog vi med oss en av hans kepsar vi hade hemma. Hans favoritkeps hade han på sig vid olyckan så den är inte kvar.

Mia gav honom kepsen vi hade med oss och han tog "kepan" och satte på sig den!

Eftersom det inte var "favvokepan" så tog han av sig den och tittade på den för att försöka ändra inställningen på den för att den skulle passa bättre fast han fick inte till det. Då satte han på kepsen igen men eftersom den inte passade tog han av den igen och höll den i handen.

Vi har tagit reda på var han haft sin näst bästa keps så i morgon tar vi med den till honom och håller tummarna att den duger åt honom. Annars är det väl bara att dra i väg till Thailand och köpa en ny keps till honom för det var där han köpte den...


Vi älskar Joakim!!!


Hälsningar

Pappa och make i en helt underbar familj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0