090221

Hej!



Jag säger bara det, sömntuta...
Joakim har sovit sig igenom största delen av dagen. Först var hans syrra, Mikaela, och hälsade och han sov nästan hela tiden. Sen kom jag och Mia och då var han uppe i sin rullstol i en halvtimme sen ville han till sängen och sen sov han...
Jag säger bara det, sömntuta...


Fast det är bra att han sover mycket för då läker han ihop sina skador och alla nya intryck och lärdomar bearbetas. Det är som med bebisar, de sover också mycket och det är då de smälter alla nya saker de lärt sig.

Dagens framsteg:
Med tanke på att Joakim sovit sig igenom denna dag så har han inte gjort några synbara framsteg idag. Men att han sovit sig igenom stora delar av dagen är nyttigt för honom för han ska läka sina skador och orka fortsätta med sina framsteg!

Ser fram emot morgondagen och hoppas (för vår skull om man får vara lite egoistisk...) att han är lite mer vaken i morgon. Men om han sover hela dagen i morgon också så gör det faktiskt inte så mycket för då är han utvilad på måndag när det är dags för träningspassen han och sjukgymnasten, arbetsperapeuten och logopeden har i veckorna.


Vi pussar och kramar Joakim mer nu än vi gjort förut men det beror på att nu tar vi chansen när han inte gör så mycket motstånd... Sen är det faktiskt så att Joakim verkar tycka om att vi håller honom i handen och när vi kramar honom så kramas han tillbaka.

Det blev en kort blogg idag.

Hälsningar
Pappa och make i en helt underbar familj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0