090226

Hej!

Måste citera två som kommenterat bloggen: A metalheart is very hard to tear apart!!!

Det stämmer på Joakim. På minst 90 % av alla fotografier vi har på honom så ser man bara pekfingret och lillfingret på handen, Rocktecknet! (Och keps...)


Jag säger bara det, 9 maj! Hammerfall och Sabaton på samma scen!!! Om inte Joakim kan följa med så känner jag det som min plikt som far att gå dit och se, lyssna och förmedla vidare till grabben! Jag och Joakim har varit på fler konserter tillsammans. Tidigare har vi bland annat sett Hammerfall och Edguy i Stockholm.
Joakims dröm var att åka ner till Sweden Rock i sommar. Hoppas att han kan göra det!


Återigen har pojken haft en ganska trött dag. När vi kom in till honom idag så kom en sköterska och log emot oss och sa till oss att titta in igenom en glasruta. Gissa vad vi såg, en mycket trött Joakim sitta i sin rullstol och sova inne på sjuksköterske-expeditionen ensam med en sköterska. Eftersom han var så trött så var det den lugnaste platsen på hela avdelningen där de kunde ha uppsikt över honom hela tiden. Dom är ju så goa!!! Joakim gillar att sova i sin rullstol.


En dag förut när han var uppe i rullstolen när inte vi var där så fick han vara med brudarna (de flesta i personalen på hans avdelning är kvinnliga) i deras fikarum. Han satt där bland alla tjejer och njöt av tillvaron. Tänk er själva, ensam kille i ett rum fullt av brudar... Det passar Joakim!!!


Dagens framsteg:

Eftersom Joakim haft en "trött" dag idag så har han inte varit vaken så mycket de timmar vi var hos honom. Gissa om man blir trött av att höra honom ligga i sängen snarkandes med lugna andetag. Själva får vi sitta i stolar som gör att man får träsmak efter tre minuter... Riktigt så illa är det inte (5 minuter...). Stolarna är obekväma! Om man ska beskriva stolen så är det som en köksstol med en lite mjukare dyna.


Jocke tränar hårt varje dag med sjukgymnastik och arbetsterapeut. Nu har vi sportlov i västmanland så han har vikarier som tränar honom denna vecka.


Han fick en "Ryssdocka" av arbetsterapeuten idag som han skulle plocka isär och ihop. Med lite hjälp lyckades han fixa det!



Visst är han duktig???


A metalheart is very hard to tear apart!!!

Hälsningar
Pappa och make i en helt underbar familj


Kommentarer
Postat av: Anonym

saknar jocke så himla mycket:(

2009-02-27 @ 15:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0