090319

Hej!

Vi har kollat med arbetsterapeuten angående säng hemma till Joakim och fått veta att det kommer han nog inte får hjälp med men vi ska ligga på igen. Det känns som om vi borde ha rätt till en säng åt Joakim.

Fick en kommentar där det var någon anonym som var orolig att Joakim skulle bli beroende av Cola. Tack för omtanken men som det är nu är det helt riskfritt. Han har nog inte ens druckit en hel flaska (halvlitersflaska) totalt sett sen olyckan. Jag kan lova att han drack betydligt mer Cola förut.

Joakim har varit jättetrött idag också. Det verkar som om hemresan var oerhört påfrestande för honom. Vi var ute i entrén på sjukhuset för han skulle få se lite människor. Efter ett tag blev han arg. Jättearg!!!
Det är jobbigt när han blir arg för man vet ju inte varför han blir förbannad men det är skönt att han så tydligt visar att det här med att vara ute vid entrém på sjukhuset idag. det är precis bara skit...
När vi kom upp på avdelningen gick han och lade sig och somnade nästan direkt. Sov tills det var dags för oss att åka hem...

Dagens framsteg:
Nu laddar Joakim med massor av sömn för att åstadkomma nya underbara framsteg!!!

Sköt om er alla!

Hälsningar
Pappa och make i en helt underbar familj

Kommentarer
Postat av: Lena Strömberg

Ta upp sängärendet på en teamkonferens, ni kankse snart ska ha en träff igen eller så kan ni själva begära att träffas. Boka en tid med AT (arbetsterapeuten) för ett ev. hembesök, viktigt att se i Joakims hemmiljö vad det är för hjälpmedel som kan tänkas behövas för att hans vardag ska bli så bra som möjligt.

2009-03-20 @ 09:00:43
Postat av: Anonym

3/20-09 Gratulera jocke på sin namnsdag från mig :)

2009-03-20 @ 16:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0